L’Iluro Hockey Club, organitza des de fa uns anys, tres stage (campus) de hockey herba a les instal·lacions del club. Són el de Setmana Santa, el d’Estiu i el de Pretemporada (al Setembre). Tot i ser diferents en objectius, continguts i durada, comparteixen el hockey herba, la diversió i el bon ambient com a trets distintius.

Al llarg dels anys, una metodologia planificada i adaptada a diferents nivells, la participació de tècnics i jugadors i jugadores de primer nivell, tant del nostre club com d’altres clubs catalans, i una flexibilitat acomodada a les necessitats de pares i mares, han permès guanyar prestigi i créixer en nombre de jugadors i jugadores a cada un d’ells.


L’Stage

Setmana Santa.

3 dies 100% hockey! El clima primaveral del Maresme, amb unes condicions immillorables per fer esport, permet aprofitar totes les hores al màxim i organitzar un campus dirigit a millorar els diferents aspectes tècnics i tàctics dels petits esportistes.

El campus està adaptat als diferents grups de treball, segons edat i nivell de jugadors i jugadores que hi participen: iniciació, 3-6 anys, 7-11 anys, >11 anys i porters. L’Héctor Caballero i el Carles Garcia, directors de l’stage, organitzen i lideren, cada any, un equip de treball amb tècnics de la casa i d’altres clubs catalans, com el RC Polo, l’Atlètic de Terrassa o el CD Terrassa. Jugadors i jugadores de primer nivell que aporten coneixement, experiència i valors a aquesta fantàstica activitat.


L’Stage

d’Estiu

Un casal d’estiu centrat en el hockey però també en el descobriment d’altres activitats esportives, d’activitats d’aigua i, sobre tot, amb companyonia i bon ambient.

Les elevades temperatures del mes de juliol, fan que només sigui possible dedicar les primeres hores del dia al hockey. Però, gràcies a les aliances amb altres centres esportius, com el Sorrall o la Base Nàutica de Mataró (???), ens permeten organitzar altres activitats lúdiques i esportives com pàdel, piscina o activitats de platja.

Són 1, 2 o 3 setmanes de moltes activitats i sorpreses per gaudir de l’esport, de noves experiències, de les vacances o de l’estiu.

L’staff està format principalment per jugadors i jugadores del nostre club, nois i noies disposats a cuidar, ensenyar i entretenir d’allò més be als petits!


L’Stage

de Pretemporada

Intensitat, esforç i diversió per tornar a agafar ritme de hockey! Aquest és l’stage més nou dels que s’organitzen al club i, de fet, la propera serà la tercera edició d’aquest campus.

Últims dies de vacances, calor d’estiu més assumible i una nova temporada a la volta de la cantonada, fan dels inicis de setembre una oportunitat excel·lent per tornar agafar l’estic i recuperar la forma física.

Són 4 o 5 dies intensos on els nostres jugadors i jugadores és retroben amb els amics i les amigues però també amb el nostre esport. 5 hores de hockey al dia, amb diferents graus d’exigència física segons edat i categoria, dirigits i liderats pels que seran els seus entrenadors i entrenadores. Posa’t les piles que comencem de nou!

Ja els coneixeu! Els tres, són grans oportunitats, a un preu raonable, per descobrir, millorar o aprofundir en el coneixement i la pràctica del hockey herba, de la mà de bons professionals i envoltat d’amics i companys per passar-ho d’allò més bé!ELS NOSTRES SPONSORS