Valors – Iluro Hockey Club
parallax background

PLA DE

VALORS

A l’Iluro, ens creiem una educació en Valors, per això som l’únic Club que compta amb un Pla Valors pròpi. Gràcies al Pla Valors, que està ben implantat a tots els nivells del Club, els Valors son un eix principal i vertebrador de totes les activitats del Club. A l’Iluro busquem una educació en Valors sense que sigui un tòpic, perquè, a l’Iluro, els valors els vivim.

El Pla Valors compta amb un Pla de Formació amb l’objectiu d’actuar en cada un dels grups d’interès (jugadors/es, entrenadors/es, pares i mares i directius), per a transmetre els valors i els coneixements necessaris per tal de garantir una bona formació, i estar en condicions de poder assolir els màxims èxits esportius a llarg termini.


Els eixos vertebradors del Pla Valors son els següents:

  • Hi ha una atracció per l’esport major que l’atracció social.
  • El treball esportiu sempre ha de tenir uns objectius, per això cal gaudir assolint els objectius marcats.
  • Per millorar cal superar-se, i l’esperit de superació ha de ser el motor del treball diari.
  • Res s’assoleix sense esforç i compromís, per tant aquests ha de ser la gasolina del motor.
  • Per guanyar cal saber-ne, i per tant cal aprendre a competir. Saber competir vol dir ser competitius, saber guanyar i perdre amb honor, i tenir orgull de Club.
  • Els valors humans com el respecte, honestedat, autocontrol, companyonia, justícia, etc. son les bases de l’educació en valors.

A L'ILURO BUSQUEM

UNA EDUCACIÓ EN VALORS

ELS NOSTRES VALORS

Com a síntesi, els Valors distintius,

que es viuen i s’aprenen a través del hockey a l’Iluro son:

ESFORÇ, COMPROMIS i SUPERACIÓ

Defensem l’esforç com a valor principal per poder millorar i que junt amb el compromís garanteix la capacitat de superació que ens fa créixer com a persones, i ens permet assolir reptes esportius.


RESPECTE i JOC NET

L’educació i el respecte duren tota la vida per a les persones. Amb el bon exemple i aplicant principis ètics en l’enssenyament, es treballa el respecte als companys, als rivals, als àrbitres i a un mateix.

El joc net, o Fair Play, representa la dimensió del respecte aplicada a la competició i el reglament, proposant un model de competició basada en els valors fonamentals del Club.


AMISTAT

L’amistat i el companyerisme és el valor més preuat dels esportistes. Fomentem la unió i el tracte personal entre tots els jugadors, deixant de banda la competició i les diferències entre esportistes.


ÈXIT i HONOR

Treballem per millorar i per assolir èxits, que no tant sols poden ser victòries. Fomentem la competitivitat ben entesa, on es vol guanyar però no a qualsevol preu. Ensenyar a afrontar les derrotes i a respectar el rival que ha estat superior, així com a guanyar amb honor sense desprestigiar el contrari.


DIVERSIÓ i APRENENTATGE

Als nostres alumnes se’ls tracta segons l’edat i la maduresa per tal de garantir que s’ho passin bé mentre aprenen, que descobreixin totes les facetes del joc i que participin en jocs i competicions adaptades.


BUSTIA