Staff

TÈCNIC

 

L’staff tècnic de l’Iluro HC està liderat per professionals de reconegut prestigi. La figura de la Direcció Tècnica l’ocupa l’Hèctor Caballero, el coordinador de l’Escola és el Pablo Sainz i l’ex seleccionador espanyol, Salva Indurain, és, a més de l’entrenador del Sènior Femení, el suport de la línia femenina del club.

Ells tres condueixen un grup de més de 20 joves tècnics, jugadors i jugadores dels nostres sèniors, en la seva majoria, que són els entrenadors i entrenadores dels equips de l’Escola.

La planificació dels entrenaments es dicta, de forma setmanal, des de la Direcció Tècnica i, la Coordinació de l’Escola, s‘encarrega d’adaptar i dibuixar els continguts tècnics i tàctics a través dels diferents exercicis que es duran a terme en cada una de les sessions. D’aquesta manera, podem treballar al llarg de l’any, tots els conceptes esportius i habilitats tècniques considerades per cada categoria. Finalment, els tècnics seran, amb el suport i la supervisió de la Coordinació d’Escola, els responsables de posar en pràctica els continguts de les sessions planificades en els seus equips.

Tots els nostres tècnics tenen, com a mínim, el nivell 1 d’entrenador, un grau que suposa haver adquirit una sèrie de coneixements teòrics i pràctics durant un mínim de xx hores. Els cursos estan organitzats per la Federació Catalana de Hockey

A més, des de l’Iluro HC som conscients del que representa la formació continuada per les persones i apostem per la millora diària dels nostres entrenadors i entrenadores. Així, un cop al més, s’organitzen sessions formatives, de la mà d’experimentats professionals, per els joves tècnics. Conceptes tècnics i tàctics, consells per la gestió de grups o habilitats emocionals, són alguns des aspectes que es tenen en compte en aquestes jornades.

Per últim, volem agrair a IATI Seguros, patrocinador de l’staff del club, pel seu suport incondicional que ens facilita i permet créixer dia a dia.