La nostra

ESCOLA

 

L’escola de hockey de l’Iluro HC és un dels nostres actius més preuats. Procurem cuidar-la, mimar-la i potenciar-la, amb la introducció de noves activitats any rere any. L’ensenyament d’un esport que ens encanta, la competició ben entesa dels nostres equips o l’aprenentatge a través dels valors de l’Iluro HC, són alguns dels motius per millorar dia a dia en tot allò que fem.

Més de 20 joves tècnics, jugadors i jugadores dels nostres sèniors en la seva majoria, conduits i liderats per reconeguts professionals com l’Hector Caballero, Director Tècnic, Pablo Sainz, Coordinador de l’Escola, o l’ex seleccionador espanyol, Salva Indurain, formen el nostre staff tècnic. Ells i elles són la clau pel bon funcionament dels equips, ho sabem i ho tenim molt present! (Per més informació pots llegir enllaç El staff tècnic).

ESTRUCTURA

A continuació, et presentem l’estructura de l’escola, dividida en 3 etapes, en funció de les edats dels nois i les noies:

Escola d’Iniciació a l’Esport (EIE)

La iniciació a l’esport ha de ser progressiva i divertida, i sobretot fomentar la pràctica poliesportiva, per posteriorment trobar l’especialització en l’esport escollit. Els jocs en grup, a l’aire lliure o a la sala polivalent, més que les activitats pròpies del hockey, tot i que també te el seu espai, són els protagonistes d’aquesta etapa formativa.

Dirigit a: nens i nenes dels cursos escolars de P3 i P4.
Entrenaments: Dimecres i Divendres de 17.30 a 19.00 h.
Competició oficial: No hi ha, més enllà de la participació puntual en algun torneig.
Preu:Veure Quotes de soci a l’apartat ‘Hockey’ de la web .

Pre Hockey

Representa la veritable descoberta d’aquest esport pels petits, on, de manera gradual, la pràctica del hockey herba anirà guanyant protagonisme i intensificant-se en dedicació. En aquesta etapa, es busca, sobre tot, desenvolupar les capacitats de coordinació amb el cos, l’estic i la bola, així com treballar les habilitats motrius generals i específiques dels petits esportistes.

Dirigit a: nens i nenes dels cursos escolars de P5 (Pre Hockey 1) i 1er (Pre Hockey 2) i 2on (Pre Hockey 3) de primària.
Entrenaments: Dimecres i Divendres de 17.30 a 19.00 h.
Competició oficial: Lliga de Pre Benjamí de la FCH (a partir de Pre Hockey 2).
Preu:Veure Quotes de soci a l’apartat ‘Hockey’ de la web.

Escola de Hockey

En aquesta darrera etapa, la més àmplia, es busca dotar als jugadors i les jugadores de les habilitats i els recursos propis d’aquesta disciplina esportiva. Progressivament, adaptant-se a la categoria i a l’evolució pròpia de cada jugador o jugadora, s’aniran introduint els diferents components de l’esport i les tècniques que el caracteritzen (Per més informació pots llegir enllaç El Hockey Herba). El nostre model formatiu ofereix als joves esportistes les eines necessàries per afrontar amb garanties els reptes esportius que se’ls hi puguin presentar en un futur, prestant especial atenció als valors que ens identifiquen com a club.

Dirigit a: nois i noies a partir de 3er de primària fins a 4t d’ESO.
Entrenaments segons categoria:
  • Benjamí (3er i 4t de primària): Dimecres i Divendres de 17.30 a 19.00 h.
  • Aleví (5è i 6è de primària): Dimarts i Dijous de 17.30 a 19.00 h.
  • Infantil (1er i 2on d’ESO): Dilluns de 17.30 a 19.00 h. i Dimecres de 18.45 a 20.15 h.
  • Cadet (3er i 4t d’ESO): Dimarts de 18.30 a 20.30 i Dijous de 18.30 a 20.30 h.
Competició oficial: Lliga de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet de la FCH
Preu:Veure Quotes de soci a l’apartat ‘Hockey’ de la web

Actualment, l’Escola compta amb 13 equips masculins i femenins que competeixen en les lligues oficials organitzades per la Federació Catalana de Hockey (FCH): 2 en categoria Pre Benjamí, 4 en Benjamí, 3 en Aleví, 2 en Infantil i 2 en Cadet.

A més a més, pels jugadors i jugadores de l’Escola, oferim:

Pla de Tecnificació Intern

Perseguim l’excel·lència, i tots aquells jugadors i jugadores que vulguin superar-se, poden trobar en el Pla de Tecnificació de l’Iluro HC, una gran oportunitat per treballar tots els aspectes tècnics de la mà dels millors entrenadors.

Dirigit a: nois i noies a 5è de primària.
Entrenadors principals: Pablo Sainz (Categoria Aleví) i Salva Indurain (Categoria Infantil i Cadet).
Preu: 65€ (Categoria Aleví) i 75€ (Categoria Infantil i Cadet).

Entrenament específic de porters

Coneixedors de la dificultat i la tecnificació específica d’aquesta posició clau en tot equip, organitzem entrenaments extres i exclusius pels nostres porters i porteres. Aquestes sessions estan conduïdes per porters de la casa, el Ferran Vila i l’Oriol Massagué, més el suport inestimable de l’ex porter olímpic i medalla de plata als JJOO d’Atlanta’96, Antonio González.

Dirigit a: porters i porteres des de la categoria Benjamí fins a Cadet
Entrenaments:
  • Aleví i Infantil: Dijous de 19.00 a 20.00 h.
  • Cadet: Dijous de 18.30 a 19.30 h.
Preu: Activitat sense cost (Els porters i les porteres s’han de mimar!)