MÉS

QUE HOCKEY

XERRADA ACTUAL

L’esport no és només un joc individual o col·lectiu per passar l’estona, competir o divertir-se, és molt més que això. És aprenentatge, acompanyament i educació, són valors i emocions i l’esport també és salut. Aspectes que incideixen, tots ells, clarament en el desenvolupament de l’esportista i de la persona. Els clubs esportius i els seus professionals tenim la responsabilitat de conèixer-los, desenvolupar-los i promoure’ls.


És per aquest motiu, que l’Iluro HC i l’Aliança de Mataró, patrocinador de l’escola del club, organitzem les Xerrades “Salut i Esport”, un seguit de conferències obertes a jugadors i jugadores, pares i mares, entrenadors i entrenadores i professionals de l’esport, on, a través de l’experiència de reconeguts ponents, tractarem aquells factors que envolten i influeixen en la pràctica esportiva.


Aspectes com la nutrició, la medicina esportiva o la prevenció i rehabilitació de lesions, la psicologia, la gestió emocional, el comportament de l’entorn o els valor de l’esport seran alguns dels temes que es tractaran en aquestes xerrades al llarg dels propers trimestres.

  • Quin serà el format? 45-60 minuts seguits d’uns 15-30 minuts per preguntes i debat.
  • On es faran? A la sala d’actes del Casal de l’Aliança de Mataró (Carrer Bonaire, 25), al club o al Tecnocampus Mataró
  • Periodicitat? Trimestral (sense comptar els mesos d’estiu).
  • Programa? L’Iluro Hockey Club i l’Aliança de Mataró comunicaran la xerrada programada (dia i hora, ponent i temàtica) cada inici del trimestre .
  • Qui les organitza? L’Iluro Hockey Club.
  • Qui gestiona les inscripcions? L’Iluro Hockey Club.

Els temes proposats són independents de l’esport practicat i, per tant, les xerrades podrien promocionar-se i obrir-se, si s’escau, a altres clubs esportius de Mataró i el Maresme. Els socis i familiars de l’Iluro HC tindran prioritat d’accés via inscripcions.

Des de l’Iluro HC esperem que us agradi el projecte, que trobeu interessant la iniciativa i que ens acompanyeu en totes o la majoria de les xerrades. Atents a la primera convocatòria!

Xerrada

Salut i aprendre a cuidar-se tot fent sport


El dijous, dia 5 de març de 2019, a les 19 h. al aula TCM3-603 del Parc TecnoCampus, confèrencia de Luciana Moizé i Dani Florit sobre Salut i aprendre a cuidar-se tot fent sport. No te la pots perdre, t’hi esperem!


Mes info sobre la xerrada

Xerrada

Equipos Campeones amb Pep Marí


El dilluns, dia 2 de desembre de 2019, a les 19 h. al Casal de l’Aliança de Mataró, inaugurarem aquest cicle de xerrades amb una conferència d’en Pep Marí, assessor i divulgador de l’aportació de la psicologia al rendiment de les persones. També ens presentarà el seu nou llibre, ‘Equipos Campeones’. No te la pots perdre, t’hi esperem!


Mes info sobre la xerrada


OUR SPONSORS