L’Iluro Hockey Club compta, actualment i per primera vegada, amb 4 equips en categories sènior, 3 masculins i un femení.


EQUIP

Senior Mascuí

El primer equip masculí, el Sènior Masculí A (SMA), està jugant a primera divisió catalana, lliga organitzada per la Federació Catalana de Hockey. La base de l’equip està formada per jugadors experimentats que ja porten uns anys jugant a l’equip més una bona fornada de jugadors provinents de l’equip juvenil de la temporada passada.

Partit a partit l’equip el joc de l’equip es va consolidant i el grup va interioritzant la filosofia de joc del nou equip tècnic, encapçalat per l’Hèctor Caballero. Els resultats aconseguits en aquesta temporada 2019-2020, permeten plantejar-se nous reptes de futur i pensar en assolir fites importants, com l’ascens a la Divisió d’Honor B, lliga nacional organitzada per la Real Federación Espanyola de Hockey.

L’staff tècnic del SMA el formen l’Héctor Caballero, primer entrenador, el David Minguillon, segon entrenador, el Pau Alcoy, preparador físic i el Jesús Ramírez com a cap d’equip.

Els jugadors són: Albert Aromí, Pau Lòpez (9), David Montero (4), Assenç Garcia (20), Tomas Angusto, Martí Zamora (3), Roger Carbonell (6), Adrià Velilla (2), Jan Puig (11), Carles Garcia (10), Arnau Pons, Nelson Garcia (8), Ferran Vila (P), Miguel Leon, Daniel Castillo, Pablo Baietti (P), Guillem Massagué, Jaume Martí, Joan Lopez, Oriol Zamora i Pol Caballero


EQUIP

Senior Femení

L’equip femení, el Sènior Femení (SF), està jugant a segona divisió catalana, lliga organitzada per la Federació Catalana de Hockey. La base de l’equip està formada per jugadores amb molta experiència, acompanyades d’altres més joves de categoria juvenil però amb molt talent.

A diferència de l’equip masculí, les noies tenen a tocar el preuat ascens a Primera Divisió (categoria a nivell nacional organitzada per la Real Federación Espanyola de Hockey.). De fet, porten XX anys seguits classificant-se per la fase d’ascens, sense arribar a aconseguir-ho (només puja l’equip campió d’aquest play off.) Aquest és el segon any del projecte liderat pel Salva Indurain, ex-seleccionador espanyol de l’equip femení. Els resultats acompanyen i tot fa pensar que aquest any, novament, entraran a la lluita per aconseguir el desitjat ascens a la lliga nacional.

L’staff tècnic del SF el formen el Salva Indurain, primer entrenador, el Àlex Indurain, segon entrenador i el Màrius Domínguez com a cap d’equip.

Les jugadores són: Helena San José (1), Miriam Gomez (4), Noelia Lòpez (6), Sheila Gomez (5), Laia Genoher (12), Ayara Sierra (21), Anna Maragall (26), Jennifer Valdes (11), Cristina Beltran (19), Marina Galindo (25), Fernanda Oviedo, Meri Soriano, Mireia Sabater (34), Marta Clajer (2), Carla Moya (P) (20), Maria Fernàndez i Maria Correas (28)


ELS ALTRES

Seniors masculins


Els altres dos equips masculins, el Sènior Masculí B (SMB) i el Sènior Masculí C (SMC), juguen en grups diferents de la segona divisió catalana. Un, el SMB, és un equip pensat per donar minuts i guanyar experiència a la resta de jugadors joves que encara no s’han fet un lloc al primer equip i l’altre, el SMC, està format per jugadors veterans que volen continuar gaudint d’aquest esport i competint cada cap de setmana.
ELS NOSTRES SPONSORS