Benvinguts/des a l’Iluro Hockey Club!

L’Iluro Hockey Club (Iluro HC) és el club de hockey herba de la ciutat de Mataró i del Maresme. Actualment, més de 20 equips masculins i femenins, competeixen en la majoria de categories, des de l’escola d’iniciació fins els equips sèniors, sense oblidar-nos dels equips socials de “papis” i “mamis” o el de “Hockey Plus” (hockey adaptat per nois i noies amb capacitats intel·lectuals especials).

“La finalitat del club és formativa, ensenyem a jugar a hockey herba a petits i grans, però prestant especial atenció a la implantació i promoció de valors personals i socials, a les virtuts d’un esport d’equip paritari i inclusiu, al foment dels hàbits de vida saludable i la competició positiva en un entorn familiar i saludable.” Itziar Ruedas, Presidenta de l’Iluro HC.

L’Iluro Hockey Club compta ja amb quasi 30 anys d’història, des de la seva fundació, l’any 1991, de la mà d’un professor d’educació física, Mario Keudell, i un grup d’ex-alumnes de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Desprès d’uns inicis complicats, per desconeixement de l’esport a la comarca i manca d’instal·lacions adequades per la pràctica esportiva, l’Iluro HC ha anat creixent fins a fer-se un lloc entre la resta de clubs catalans. 

L’any 2009 s’aconseguia una fita important, per fi arribava la gespa artificial i s’inaugurava el Camp Municipal de Hockey Herba de Mataró. Pocs anys desprès, el club va ser distingit amb el prestigiós premi Club Europeu de l’Any de la Federació Europea de Hockey en la modalitat de clubs mitjans (2013) i organitzava el Festival del Hockey Català (2016).

“Des de l’Iluro HC convidem i animem a tots aquells que estigueu interessats, a descobrir i conèixer el hockey herba al nostre propi camp. Podràs participar, com un jugador o jugadora més, en els entrenaments durant dues setmanes, de forma gratuïta i amb tot el material necessari que et deixarem. Si veniu, segur que fareu noves amistats, tindreu vivències gratificants i us ho passareu d’allò més bé!” Hèctor Caballero, Director Esportiu de l’Iluro HC.

Ara ja ho saps, vine i descobreix un gran esport per a tu o pels vostres fills

Us hi esperem!