Obert el procés de gestió de devolució de les quotes d’activitat Covid – Iluro Hockey Club

Benvolguts/des, 

Us informem que ha partir del 15 de Juny, queda obert el procés de gestió de devolució de les quotes d’activitat dels mesos d’Abril, Maig i Juny. Per accedir-hi, només heu d’anar a la pàgina web del Club, www.ilurohc.com, i clicar l’enllaç que us portarà directament al formulari de retorn.

Com sabeu, però, l’Iluro Hockey Club sovint no disposa dels recursos econòmics necessaris per afrontar noves accions destinades a millorar les nostres instal·lacions o la necessària i periòdica renovació d’equipacions o altres materials esportius, al menys no tant com ens agradaria. Aquest escenari, s’ha vist agreujat, a més, amb la situació que ens ha tocat viure amb la Covid-19.

Per aquest motiu, des del Club volem proposar-vos una alternativa que ens agradaria que valoréssiu, seria el nostre “micromecenatge”. És a dir, la suma econòmica de tots aquells socis/es i familiars que vulgueu renunciar, de forma altruista i voluntària, al retorn de les vostres quotes, es destinarà íntegrament a la compra de nou material esportiu en benefici de tots i totes. 

El material que es renovaria a través del Projecte material esportiu seria:

 • Renovació porteries  Cost: 6.203,28€ (2 porteries)
 • Compra mini porteries  Cost: 1.479,96€ (4 porteries)
 • Nou material d’entrenament  Cost: 650€
 • Kit preparació física  Cost: 800€
 • Renovació xarxes porteries  Cost: 839,94€ (6 xarxes)
 • Boles corporatives Iluro Hockey Club  Cost: 1.800€ (400u)
 • Material porters d’escola  Cost: 2.200€

Teniu tots els detalls del projecte al mateix enllaç de gestió de devolució.
O fent click aquí.

Finalment, comentar-vos que aquesta gestió de retorn de quotes finalitzarà el 15 de Juliol del 2020. A partir d’aquesta data, procedirem a efectuar la devolució i a iniciar, en la mesura de la suma no retornada, el projecte de material esportiu. 

Moltes gràcies pel vostre suport durant aquestes complicades setmanes i esperem que, si més no, valoreu o considereu positiva aquesta proposta en benefici d’un Iluro Hockey Club millor. 

0
  0
  Carretó
  El carretó és buitReturn to Shop