SOCI

SIMPATITZANT

 

La familia de l'Iluro Hockey Club vol crèixer i vol continuar oferint el millor servei a totes les jugadores i tots els jugadors. Descobreix com en pots formar part i accedir a un conjunt d'avantasges i serveis exclusius que ofereix el Club i els seus patrocinadors externs.

AVANTATGES DE SER SOCI

Dret a vot

Descomptes en activitats del Club

Descomptes exclusius dels patrocinadors

Accés a l'activitat de yoga

Fes-te soci simpatitzant i gaudeix del Club

DRET A VOT

Tens una filla i/o fill menor d'edat a l'Iluro? Vols formar part de les decisions amb dret a vot de les Assembles del Club? Et donem la opció de fer-ho a través del soci simpatitzant.

DESCOMPTES EN ACTIVITATS DEL CLUB

L'Iluro Hockey Club ofereix cada any un seguit d'activitats pensades per a totes les jugadores i jugadors del Club: Stage Estiu, Stage Setmana Santa, Clínics, Jornades de lliure elecció, sopars, burguer night... Amb la opció de Soci Simpatitzant podràs gaudir de descomptes en aquestes activitats per les teves filles i/o fills.

DESCOMPTES PATROCINADORS

El Club treballa diàriament per poder fer créixer el número d'empreses i institucions vinculades a la nostra família, les quals, ofereixen, entre d'altres coses, descomptes i avantatges exclusius per a les nostres sòcies i socis

YOGA CADA DIMECRES

Com a simpatitzant del Club, podràs gaudir sense cost adicional, de les classes setmanals de yoga que el Club ofereix cada Dimecres de 18:00hrs a 19:00hrs